Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 17:53

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με δεκαμελή αποστολή σε τουρνουά στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Σε τουρνουά τένις κατηγορίας Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών, που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβει μέρος ο ‘Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Πρόκειται για βαθμολογούμενους αγώνες με συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών της Πελοποννήσου στην κατηγορία τους. Η αποστολή του ΟΑΚ, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει με διακρίσεις από την αρκαδική πρωτεύουσα, θα είναι δεκαμελής και θα την αποτελούν οι:: Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Λήδα Μπλουγουρά, Ηλιάνα Αθανασοπούλου (κορίτσια 12άρια) Εκτορας Παπανικολάου, Αγαθοκλής Σπανός, Δημήτρης Χιώτης, Διονύσης Μουτζούρης Δικαίος αγόρια 12άρια). Αγγελική Κουλουμπού, Γκέρι Ασένοβα (κορίτσια 16άρια) και Ντύλαν Παπανικολάου (αγόρια 16άρια).

Σήμερα η γιορτή τένις στην πλατεία Καλαμάτας

Η ώρα για τη μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, που ετοιμάζει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας έφθασε. Σήμερα το βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας, θα μετατραπεί σε γήπεδο τένις! Συγκεκριμένα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, παιδιά και νέοι ηλικίας από 5-18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το τένις, να πάρουν στα χέρια τους ρακέτες και να παίξουν στις ειδικές εγκαταστάσεις, που θα στηθούν για την εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει παιχνίδια, δώρα και αρκετές ακόμα εκπλήξεις! Οι έμπειροι προπονητές αλλά και οι άνθρωποι του ΟΑΚ θα είναι παρόντες να λύσουν κάθε απορία και να δώσουν πληροφορίες για το τένις, τις εγγραφές στην ακαδημίες και τα μαθήματα του σπορ που αναπτύσσεται ραγδαία και στην Καλαμάτα.

Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να δώσει το “παρών” σε αυτή την πρωτότυπη αθλητική εκδήλωση street tennis.