Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 17:12

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Τραβάμε κουπί για τη Μυρτώ»

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Τραβάμε κουπί για τη Μυρτώ»

 

Αφιερωμένοι στην Μυρτώ ήταν οι αγώνες Street Relays που διοργάνωσε ο ΓΣ Ακρίτας Καλαμάτας την περασμένη εβδομάδα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Ο Καλαματιανός σύλλογος με ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Το Τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΓΣ Ακρίτας 2016 είχε την τιμή να «υποδεχθεί» τη Μυρτώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου του 2017 ο ΓΣ Ακρίτας διοργάνωσε αγώνες σκυταλοδρομίας Street Relays – Τρέχω για τη Μυρτώ.

Φέτος, πραγματοποιήθηκε ένα διήμερο δράσεων σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου παρουσιάστηκε το παραμύθι “Η Νεραιδο αμαζόνα Μυρτιά” και το Σάββατο 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες κωπηλασίας (κλειστής) με το σύνθημα «Τραβάμε κουπί για τη Μυρτώ». Δύο χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία, η Μυρτώ συναντά ξανά τις φίλους/φίλες της στην Καλαμάτα. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα ο σκοπός «Ιερός» και στόχος ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την μετάβασή της στη Ρωσία σε ειδικό κέντρο για θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο (HBOT). Δεν ήταν έρανος, ούτε δωρεά. Ήταν η αφορμή για να ενεργοποιηθούμε όλοι γύρω από την Μυρτώ και να τη στηρίξουμε, δείχνοντας την αγάπη μας αλλά και ένα ελπιδοφόρο μέλλον, να αγωνίζεται, να πιστεύει και να ονειρεύεται.

Ο πρόεδρος του Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τη Μυρτώ και όλους τους εμπλεκόμενους για την υποστήριξη τους.