Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 15:18

Καλαματιανές επιτυχίες στο 26ο Φεστιβάλ Μπριτζ

Γράφτηκε από τον
Καλαματιανές επιτυχίες στο 26ο Φεστιβάλ Μπριτζ

Με τη συμμετοχή 108 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, διεξήχθη στην Καλαμάτα το 26ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ομιλος Μπριτζ Καλαμάτας.

Μια διοργάνωση που δεν έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω πανδημίας και οι συμμετέχοντες την περίμεναν πως και... πως. Ειδικά, οι καλαματιανοί αθλητές που ξεχώρισαν στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο “Horizon Blu” και για πρώτη φορά είχαμε τόσες μεσσηνιακές επιτυχίες!
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των μάστερ, την πρώτη θέση πήρε το ζεύγος Οικονόμου Αθανάσιος και Θεοδωρακόπουλος Ευστάθιος. Στην κατηγορία των ομάδων μάστερ, για πρώτη φορά κέρδισε μια ομάδα παιδιών κάτω των 21 ετών, στην οποία συμμετείχε ο καλαματιανός Μιχάλης Σούμπλης, μαθητής γ’ λυκείου. Στην κατηγορία 1-9, την πρώτη θέση πήρε η καλαματιανή Γιώτα Νικολοπούλου. Με άλλα λόγια και στις 3 μεγάλες κατηγορία η πρωτιά πήγε σε καλαματιανούς! Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλητικές από 14 έως 85 ετών και άνω, από τη Βέροια μέχρι την Κρήτη, γεμίζοντας με ικανοποίηση τους διοργανωτές που με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν το Δήμο Καλαμάτας και κυρίως την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον περιφερειάρχη. Παναγιώτη Νίκα, που “Χωρίς την συνδρομή τους, οικονομική και ηθική, δεν θα είχαμε τα μέσα να πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: “Ευχαριστούμε όλους τους συναθλητές μας καλαματιανούς που αγωνίστηκαν. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αυτό το τουρνουά το βλέπουμε σαν γέφυρα για την μετάβαση προς την κανονικότητα”.