Δευτέρα, 16 Μάιος 2022 14:55

ΠΟΛΟ: Φιλικό στο Χαλάνδρι για την ομάδα μίνι παίδων του Αργη

Γράφτηκε από τον

Φιλικό αγώνα στο Χαλάνδρι έδωσε το Σάββατο το πρωί η ομάδα μίνι παίδων υδατοσφαίρισης του Αργη Καλαμάτας, με αντίπαλο το Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι μικροί πολίστες προετοιμάζονται για τη δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων που θα γίνει από 27 έως 29 Μάϊου στην Καλαμάτα.

Ετσι με το προχθεσινό φιλικό είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και οι προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο κλειστό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου αγωνίστηκαν οι αθλητές κάτω των 13 ετών. Ο Αργης με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης μίνι παίδων του Νηρέα Χαλανδρίου, Κώστα Καρκατσουλη και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει στο άμεσο μέλλον, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, συμμετέχουν σε τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα".