Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 20:14

ΣΚΑΚΙ: Ξεκίνησαν χθες τρία τουρνουά του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Ξεκίνησαν χθες τρία τουρνουά του ΝΟΚ

Σκακιστικά τουρνουά ξεκίνησε χθες το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Συνολικά θα διεξαχθούν δύο τουρνουά πουλ των 8 ατόμων και ένα τουρνουά με ελβετικό σύστημα των 7 γύρων. Τα τουρνουά «Βιβλιόπολις», «Πραλίνα» και «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» θα διεξάγονται ταυτόχρονα στο εντευκτήριο του τμήματος. Ξεκίνησαν χθες Κυριακή και θα συνεχιστούν για τις επόμενες έξι Κυριακές, οπότε ο 7ος γύρος θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης κάθε γύρου 17:30 και χρόνος σκέψης 60’ και 30’’. Στόχος των πρωταθλημάτων η καλύτερη προπόνηση των συμμετεχόντων, για την βελτίωσή τους.
Διαιτητές των αγώνων είναι οι Ανδρέας Κοντοκάνης (υπεύθυνος κληρώσεων) και Μιχαήλ Τσιάλας. Διευθύντρια αγώνων η κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου.
Θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες και θα τιμηθούν με χρυσά, αργυρά και χάλκινα οι τρεις πρώτοι κάθε τουρνουά. Από εκεί και πέρα τα μαθήματα, οι προπονήσεις και οι εγγραφές συνεχίζονται στην αίθουσα της σκακιστικής ακαδημίας (για ενήλικες και παιδιά).
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6972701590 κ. Θοδωρή Τσεκούρα και στην κα Τούλα Χατζηπαναγιώτου-Τσιάλα 6945499716 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας”.