Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 20:06

Αναζήτηση εθελοντών για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
Αναζήτηση εθελοντών για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Εθελοντές αναζητούνται για το ΔΕΗ International Tour of Hellas, τον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας που στις 5 και 6 Μαΐου θα περιλαμβάνει την περιοχή της Τριφυλίας.

Σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας που αναφέρει: «Η πόλη της Κυπαρισσίας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει δύο μέρες το μεγάλο αθλητικό γεγονός του ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος!! Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενήσει 120 επαγγελματίες ποδηλάτες από όλο τον κόσμο!! Θα γίνεται live μετάδοση του αγώνα σε 174 κανάλια!!
Παρασκευή 5 Μαΐου και Σάββατο 6 Μαΐου θα είναι Κυπαρισσία!!
Παρασκευή θα γίνει ο τερματισμός του 3ου εταπ που θα ξεκινήσει από Costa Navarino και τερματισμός Κυπαρισσία!! Το Σάββατο θα περάσει μέσα από την πόλη σας ο αγώνας, το 4ο εταπ που θα ξεκινήσει από Costa Navarino και θα τερματίσει Αρχαία Ολυμπία!!
Είναι απαραίτητη η υποστήριξη εθελοντών Κυπαρισσίας! Βοηθήστε την πανεμορφη πόλη σας να δείξει την καλύτερη εικόνα της σε όλον τον κόσμο!!
Γίνε εθελοντής. Πληροφορίες Μπούσδα Ελένη 6987868487 υπεύθυνη. εθελοντών!
Οι ώρες που χρειάζεστε στο κέντρο της πόλης είναι :Παρασκευή 5 Μαΐου από 13:30 έως 16:00, Σάββατο 6 Μαΐου από 09:30 έως 11:00
Δώστε δυναμικό παρών για να ζήστε εκ των έσω όλο αυτό και να αφήσετε σε όλο τον κόσμο που θα φιλοξενηθεί στην πόλη σας την πιο όμορφη γεύση για την Κυπαρισσία.
Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:
Ρουχισμό, Διαπίστευση, Ελαφρύ γεύμα, Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση), Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς ,Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης Εθελοντικής Προσφοράς.»
Αντίστοιχη ανακοίνωση υπάρχει και από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών που αναφέρει Το πέρασμα του ΔΕΗ International Tour of Hellas από τα Φιλιατρά το Σάββατο 6/5/2023.
Από την περιοχή της Costa Navarino θα εκκινήσει και το 4ο και τελευταίο ετάπ της φετινής διοργάνωσης το Σάββατο 6/5/2023, θα κατευθυνθεί προς την ενδοχώρα και αφού περάσει από το παλάτι του Νέστορα στον λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, Μαραθούπολη, Άγια Κυριακή, Φιλιατρά για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της υφηλίου. Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ολοκληρωθεί ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος του 2023, πιθανότατα σε ένα ακόμη μαζικό σπριντ.
Ο ποιος ενδιαφέρετε να βοηθήσει εθελοντικά το Σάββατο 6/5/2023 μπορεί να στείλει μήνυμα in box».

Κ.Μπ.