Τρίτη, 04 Ιούνιος 2013 12:31

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου εκθειάζει τον Τσάτουμα

Γράφτηκε από τον
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου εκθειάζει τον Τσάτουμα

Με κολακευτικά λόγια αναφέρεται η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στον πρωταθλητής του μήκους Λούη Τσάτουμα με αφορμή την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ «Παπαφλέσσεια».


Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΕΑΑ, αναφέρεται μεταξύ άλλων… «Ο Τσάτουμας είναι ένας από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές και παρά τη βροχή στο μίτινγκ της Καλαμάτας αγωνίστηκε με…στυλ. Με το άλμα στα 8,06 μ.  είναι ένας από τους κορυφαίους φέτος στην Ευρώπη».
Στη συνέχεια ο αθλητής χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο συνεπείς και σταθερούς Ελληνες αθλητές, με διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες σε διεθνές επίπεδο: «Ο Τσάτουμας είναι από τους πιο σταθερούς Ελληνες αθλητές και παραμένει σε υψηλό επίπεδο». Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά στις καλύτερες επιδόσεις που σημειώθηκαν στο μίτινγκ της Καλαμάτας, το οποίο έγινε το Σάββατο και ιδίως στο 20.72 που πέτυχε ο Λυκούργος Τσάκωνα στα 200 μέτρα.
Ο Τσάτουμας θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο Ραμπάτ εκεί που θα επιδιώξει να βελτιώσει το 8,06 μ. της Καλαμάτας. Ο Αθλητής, ο οποίος αναμένεται να έχει έντονη δράση σε αγώνες εντός και εκτός συνόρων, έχει ως απώτερο στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας.