Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 16:37

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: "Οικογενειακή" κόντρα του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Οι δύο ομάδες βόλεϊ κορασίδων του Ν.Ο Καλαμάτας βρέθηκαν αντιμέτωπες το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Παραλίας, με την πρώτη ομάδα του ΝΟΚ να επικρατεί με 3-0 σετ (25-11, 25-11, 25-17).

Το παιχνίδι εντασσόταν στα πλαίσια του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ και έγινε σε οικογενειακό κλίμα με τους θεατές να χειροκροτούν θερμά τις προσπάθειες των κοριτσιών και των δυο ομάδων.
ΝΟΚ 1: Καράμπελα, Μαργέλη, Τζώρτζη, Κοντογόνη(λ), Φλαούνα, Μυλωνά, Ασημάκου, Μανιάτη, Παναγούλια Λ., Παναγούλια Α., Μέγγου(λ), Γαϊτανάρου.

ΝΟΚ 2: Αραπάκη, Γαλανοπούλου, Μπότη, Αγγελοπούλου, Μπίτσικα, Ζαφειροπούλου, Δημητροπούλου(λ), Καθάρειου, Νικολοπούλου, Αδαλή.

Νίκη για τις γυναίκες

Μετά από καλή εμφάνιση η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ν.Ο. Καλαμάτας νίκησε  την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. ΠΕΤ. Τρίπολης με 3-0 σετ(15-25, 20-25, 19-25), σε ματς που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Το ματς ήταν για τον 3ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

ΑΣ ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πεντεφούντη, Κόπιζα, Κουρλιμπίνη, Νικητοπούλου, Κόλεβα, Αναστοπούλου, Δέμου(λ), Ζάβου, Φωτοπούλου, Λαγουμιτζή, Μαρίνη, Παπαδημητρίου, Χρονοπούλου(λ), Άλακο.

 

ΝΟΚ: Καράμπελα, Τζώρτζη, Μαργέλη, Μυλωνά, Φλαούνα, Κοντογόνη(λ), Γιακουμή, Ασημάκου, Δημητροπούλου, Αραπάκη.