Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 17:30

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Hττα του Ακρίτα από Ποσειδώνα Λουτρακίου

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα από ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου.

Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Η΄ ομίλου της Β' Εθνικής. Ο Ακρίτας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έχασε δίκαια από έναν καλύτερο αντίπαλο. Επόμενη υποχρέωση για το γυναικείο τμήμα είναι σε τρεις εβδομάδες, την Κυριακή 12/3, εκτός έδρας αυτή την φορά με τον Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αφού στην συνέχεια ακολουθούν τα play-off. Ενδιάμεσα ήταν προγραμματισμένοι οι αγώνες με Γ.Σ.Μ. Λύκαια και Γ.Ε. Ναυπλίου αλλά λόγω αποχώρησης τους από το πρωτάθλημα (η πρώτη λόγω αποκλεισμού και η δεύτερη λόγω μη συμμετοχής) ο Ακρίτας θα έχει ρεπό.

Τα σετ του αγώνα με την ομάδα του Λουτρακίου ήταν 16-25, 14-25, 13-25.

Διαιτητές ήταν οι Χανδρινός και Χριστοδουλόπουλος.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Αφροδίτη Ορφανέα (c), Ιωάννα Μπουζέα, Βασιλική Λαμπίρη, Ολγα Βαμβακούση, Ιωάννα Μαντούδη, Νίκη Μαθιουδάκη, Θεοδώρα Καπλάνη  (λ), Γεωργία Νασιοπούλου (λ), Αλεξία Τσώνη, Νάνσυ Πανταζοπούλου, Σοφία Κουράκου, Χαρά Θεοδωρακοπούλου , Μυρτώ Σουγλέρη.

 

Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ανδρεόπουλος Δ.): Θώδη, Μιχαλά, Μπαχλαβά, Μονάντερα, Δορμπαράκη, Δέδε (c), Μιχαλά (λ), Βλαχοπούλου, Μπεκιάρη, Μπρεζετού, Γαϊτάνου, Πατουχέα.