Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 16:28

ΒΟΛΕΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Με νίκες ξεκίνησαν ΝΟΚ και Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Με νίκες ξεκίνησαν ΝΟΚ και Μεσσηνιακός

Με νίκες ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων ο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” και ο Μεσσηνιακός.

Αμφότερες οι δύο ομάδες κέρδισαν εκτός έδρας με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα, τον Ακρίτα και τον Σπαρτιατικό.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ - Ν.Ο.Κ. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” 1-3

Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι ο τυπικά φιλοξενούμενος Ν.Ο.Κ. νίκησε με 3-1 σετ τον Ακρίτα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη καθώς η γηπεδούχος ομάδας ήταν μπροστά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αλλά τελικά το έχασαν στις λεπτομέρειες με 26-24.

Τα σετ: 24-26, 22-25, 25-9, 15-25.

Διαιτητής: Παναγιώτης Χανδρινός.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ν. Πανταζοπούλου-Π. Ντάκουρης): Κουκούτση, Μπότη, Μητροπούλου, Βαμβακούση, Μπουζέα , Βυζά , Καπλάνη (λ), Κατσόγιαννη, Ιωαννίδη , Σουγλέρη, Κόνιαρη, Κουράκου, Κατσαράκη (λ), Αδαμοπούλου.

Ν.Ο.Κ. “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”(Ι. Σκαρτσίλης): Νικολιτσέα, Ασημάκου, Αραπάκη., Παναγούλια, Τζώρτζη, Καρακύκλα, Νικολοπούλου (λ), Αγγελοπούλου, Σακκελαρίου, Φλαούνα, Αθανασοπούλου, Ζαφειροπούλου, Δημητροπούλου (λ).

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888 0-3

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Σπάρτης, οι νεάνιδες του Μεσσηνιακού κέρδισαν με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Σπαρτιατικού σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας.

Εγινε ένας αγώνας υψηλού επιπέδου με την Καλαματιανή ομάδα να είναι καλύτερη και να παίρνει τη νίκη.

Τα σε 23-25, 15-25, 18-25.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Μπαξιβανάκη, Πετροπούλου, Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Πατρινέλη, Μαλαπάνη, Καραμπάτσου, Μπιρμπίλη, Κοτταρίδη, Βασιλειάδη, Ρομπάκη, Γεωργιοπούλου, Μπένου.

Την ομάδα συνόδευσαν στη Σπάρτη οι Χρήστος Δροσινός, Χρήστος Ζερίτης, ενώ έδωσαν το παρών στο γήπεδο αρκετοί γονείς και φίλοι των αθλητριών.

Η επόμενη αγωνιστική

Το επόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Ο Ακρίτας θα αντιμετωπίσει τον Σπαρτιατικό (5.15 μ.μ.) και ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών”.