Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 14:53

Μπήκε στο γήπεδο η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ‘80 (βίντεο-φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με νέο προπονητή τον Παναγιώτη Ντάκουρη και κύριο στόχο την αξιοποίηση του ντόπιου υλικού ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η ομάδα βόλεϊ των ανδρών της Καλαμάτας ‘80.

Η νέα σεζόν θα βρει την Μεσσηνιακή ομάδα και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής, όπου φέτος δεν θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους αλλά θα προσπαθήσει κυρίως να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας που θα στηρίζει κυρίως σε αθλητές που προέρχονται από την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο όπου βρέθηκαν παλιοί και νέοι παίκτες και έκαναν την πρώτη τους φετινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα έχουν στην διάθεση τους φέτος ο Παναγιώτης Ντάκουρης και ο συνεργάτης του Στέφανο Μάνα είναι οι παλιοί Δήμος Μπουσούνης, Νίκος Μανιατέας, Δημήτρης Σαμουήλ, Γιάννης Κατσιαφλάκας, Βαγγέλης Ντάκουρης, Αρης Χανδρινός, Νίκος Μπεσσής, Νίκος Μπιρμπίλης, οι νεοαποκτηθέντες Κωνσταντίνος Δημητούλης, Αλέξανδρος Μπούρας, Νίκος Γεωργάτος, ο Φέλιξ Μπλάουελ, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια.

Στους παραπάνω παίκτες θα προστεθούν και κάποια παιδιά που θα προωθηθούν από τα αναπτυξιακά τμήματα της Καλαμάτας ‘80 ενώ αναμένεται να γίνει μια μεταγραφή ακόμη.

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης από την πλευρά του έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα, με μια ομάδα που διαθέτει νέα πρόσωπα και πολλά νέα παιδιά. Τόνισε πως ανάδειξη των νεαρών παιδιών αποτελεί κυρίαρχο στόχο ενώ παράλληλα η ομάδα θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστική και να πάρει μια όσο το δυνατό καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Οσον αφορά τα φιλικά, η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει δύο φορές με τον Σπαρτιατικό στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί διήμερο τουρνουά στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ερυθραία και μετά, το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας.