Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 14:10

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκινά προετοιμασία ο Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στη δράση, σήμερα για τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας, που ξεκινάει την προετοιμασία του για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η Καλαματιανή ομάδα την προετοιμασία της στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Θυμίζουμε ότι ο Ακρίτας θα συμμετάσχει τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών. Αυτές τις ημέρες ο νέος προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος (φωτό), έχει προχωρήσει το σχεδιασμό, για το πρόγραμμα των προπονήσεων, των φιλικών αγώνων στη διάρκεια την προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών.

Η ακαδημία στις 14/9

Μετά τη γυναικεία ομάδα σειρά θα πάρουν και τα μικρότερα τμήματα, καθώς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία τους οι νεάνιδες, οι κορασίδες και οι παγκορασίδες.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα γίνονται από το επόμενο Σάββατο και στη συνέχεια κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 8.45 έως και τις 10 το πρωί.

Σε ότι αφορά την ακαδημία, την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων έχουν οι Χρήστος Δημητρακόπουλος, Βιβή Τασιοπούλου και Νάνσυ Πανταζοπούλου.