Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 12:25

Αναστολή όλων των αγώνων βόλεϊ

Γράφτηκε από τον

Αναστολή όλων των Εθνικών και Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων έως τις 22 Μαρτίου αποφάσισε χθες η Ομοσπονδία βόλεϊ.

Ετσι δεν υπάρχει δράση ούτε για τους εκπροσώπους της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα ‘80 στην Α2 ανδρών και τον Απόλλωνα Καλαμάτας με τον Μεσσηνιακό στην Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίζει την αναστολή διεξαγωγής από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π..

Όσο αφορά τα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β' Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα. Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις”.

Δεν γίνονται ούτε οι αγώνες της ΕΣΠΕΠ

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση, η ΕΣΠΕΠ αποφάσισε την αναστολή των αγώνων των πρωταθλημάτων της.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π., μετά τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και την αποφυγή διάδοσης του COVID-19, αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ