Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2020 12:41

Μυτσκίδης: “Να ακούμε τους ειδικούς σε αυτά που μας λένε"

Γράφτηκε από τον
Μυτσκίδης: “Να ακούμε τους ειδικούς σε αυτά που μας λένε"

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους βρίσκονται οι αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας, όπως συμβαίνει με όλες τις παίκτριες και τους παίκτες, όλων των αθλημάτων στη Ελλάδα, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης έχει δώσει πρόγραμμα στις αθλήτριες της ομάδας και έστω από το σπίτι, η κάθε μία προπονείται για να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ετσι, όταν με το καλό ξεπεραστεί η πανδημία να μπουν πιο γρήγορα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για την ώρα, όλοι στην ομάδα είναι σε αναμονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σχετικά με αυτό ο κ. Μυτσκίδης μας είπε: “Λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Θα μας ενημερώσει η ομοσπονδία για το τι θα γίνει και πότε. Απομένουν 4 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και όπως προανέφερα η ομοσπονδία θα αποφασίσει πότε και πως θα γίνει, αφού πρώτα βέβαια έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κορονοϊό. Βέβαια χρειάζεται οπωσδήποτε δύο εβδομάδες για μια μίνι προετοιμασία ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν οι αθλήτριες στο επιθυμητό επίπεδο και να μπουν μετά στα ματς του πρωταθλήματος. Είναι πρόβλημα η αποχή, γιατί μέχρι τη στιγμή της αναστολής παίζαμε καλά, είχαμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πιστεύω αν έχουμε τις δύο εβδομάδες προετοιμασίας θα μπούμε ξανά στο πρωτάθλημα όπως το τελειώσαμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Αυτό μας λύνει τα χέρια είμαστε πιο άνετοι, δουλέψαμε τότε και τώρα βλέπουμε ότι η προσπάθεια και οι κόποι μας ανταμείβονται”.
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Μυτσκίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με την πανδημία που κτύπησε την χώρα μας. “Να ακούμε τους ειδικούς σε αυτά που μας λένε”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε “κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα σύντομα. Να το ξεπεράσουμε με τις λιγότερες απώλειες γιατί είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο”.

Ολα καλά με την Κορακιανίτη

Ευχάριστα ήταν τα νέα σε ότι αφορά τον τραυματισμό της Ελισάβετ Κορακιανίτη, στο τελευταίο παιχνίδι με την Αργυρούπολη, αφού δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο φάνηκε αρχικά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Απόλλωνας σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Κορακιανίτη είχε τραυματιστεί στο γόνατο, στον έσω πλάγιο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Οι γιατροί της συνέστησαν ένα πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις ενδυνάμωσης, ώστε να το ξεπεράσει και να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ακολούθησε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.