Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 13:33

Και του χρόνου στον Απόλλωνα η Αποστολοπούλου

Γράφτηκε από τον

 


Η Καλλιόπη Αποστολοπούλου είναι η 6η αθλήτρια που ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.


Η 23χρονη κεντρικός θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Απόλλωνα, καθώς για ακόμη μια χρονιά παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από το Σπαρτιατικό.
Ο Καλαματιανός σύλλογος διατηρεί καλές σχέσεις με την ομάδα της Σπάρτης και έχουν συνεργασία τα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση για την παραμονή της Αποστολοπούλου για 3η χρονιά. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται μαζί μας η Αποστολοπούλου Καλλιόπη (Λίνα). Η Λίνα είναι 23 ετών και είναι αθλήτρια του Γ.Σ. Σπαρτιατικού. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη διοίκηση του Σπαρτιατικού για την αγαστή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δυο συλλόγων και αποτελούν παράδειγμα σωστής συνεργασίας και αγάπης για το άθλημα !!!”.
Θυμίζουμε ότι εκτός από την Καλλιόπη Αποστολοπούλου έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Απόλλωνα η κεντρικός Σοφία Καρακύκλα, η ακραία Νίκη Κόλλια, η λίμπερο Γωγώ Δεδούση, η κεντρικός Ειρήνη Σακελλαρίου και η πασαδόρος Βασιλίνα Πετροπούλου. Επίσης στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προστέθηκαν οι 29χρονη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η 23χρονη διαγώνια Άντζελα Παπά, που αποτελούν τις δύο πρώτες μεταγραφές.