Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2020 14:25

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: “Αυλαία” για το τουρνουά του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: “Αυλαία” για το τουρνουά του Απόλλωνα

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στις Αμαζόνες και την ΑΕΚ, ανοίγει σήμερα στις 5 μ.μ. η “αυλαία” του δυνατού τουρνουά, που διοργανώνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Τρεις ώρες αργότερα οι διοργανωτές θα αντιμετωπίσουν το Μαρκόπουλο (8 μ.μ). Την Κυριακή οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και οι νικητές θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 6 μ.μ. στον μεγάλο τελικό. Το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Παραλίας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Για τον Απόλλωνα Καλαμάτας θα είναι δύο εξαιρετικά δυνατά τεστ ενόψει της Pre League βόλεϊ γυναικών, καθώς ΑΕΚ, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες μετέχουν στην Volleyleague. Μάλιστα η προετοιμασία τους έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, καθώς σε μια εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Απόλλωνας είναι στη μέση της προετοιμασίας (πρεμιέρα 7 Νοεμβρίου) και θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ομάδες από την κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.