Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 18:21

ΕΣΑΠ: "Καταθέσαμε υγειονομικό πρωτόκολλο εφάμιλλο των Super League και Basket League"

Γράφτηκε από τον
ΕΣΑΠ: "Καταθέσαμε υγειονομικό πρωτόκολλο εφάμιλλο των Super League και Basket League"

Η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών ανακοίνωσε πως έστειλε στον Γενικό Γραμματέα Υγείας επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο στα πρότυπα των Super League και Basket League προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η Volley League.

Νέο επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο στα πρότυπα των Super League και Basket League έστειλε η ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών) στον Γενικό Γραμματέα Υγείας, Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο προκειμένου να λάβει την έγκριση για συνέχιση της Volley League.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει πως το υγειονομικό πρωτόκολλο περιέχει και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένους στις ανάγκες του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας, Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πηγή: sport24.gr