Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 13:19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στις 26 Ιανουαρίου με Α.Ε. Αρμενίων στο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ‘80 έχει βάλει... πλώρη για την άνοδο στην VolleyLeague, ξεκινώντας με δύο νίκες στον όμιλο της ανόδου στην Pre League ανδρών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην πρεμιέρα της στο θεσμό απέκλεισε εκτός έδρας την Πετρούπολη και πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο νοκ – άουτ παιχνίδι της στη διοργάνωση, με αντίπαλο την Α.Ε. Αρμενίων.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
Η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει στις 26 Ιανουαρίου στου Ρέντη με την Α.Ε. Αρμενίων (6 μ.μ.), ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν και τα ματς ΑΕΚ – Α.Σ. Κέρκης Σάμου και ΟΠΑΘ Περσέας - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας.
Να σημειωθεί ότι αναμέτρηση του Κέρκη Σάμου με την ΑΕΚ, ήταν αρχικά να γίνει στη Σάμο, αλλά μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οσον αφορά την Α.Ε. Αρμενίων, μετέχει στην στην Α2 ανδρών και οι “λύκοι” είναι το φαβορί για την πρόκριση, παρότι θα παίξουν εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στη δεύτερη φάση, που ξεκινά σήμερα με το ματς ανάμεσα στην ΧΑΝΘ και τον Πήγασο Πολίχνης. Ο Πήγασος είναι ο επόμενος αντίπαλος για την Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα, αυτό το Σάββατο για την τρίτη αγωνιστική.
Το πρόγραμμα της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών έχει ως εξής:

Σήμερα

ΧΑΝΘ - Πήγασος Πολίχνης, 9.30 μ.μ.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

ΑΕΚ - ΑΣ Κέρκης Σάμου, 6 μ.μ.
ΑΕ Αρμενίων Καλαμάτα ‘80, 6 μ.μ.
ΟΠΑΘ Περσέας - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, 8.30 μ.μ.
Άνευ αγώνα προκρίθηκε στη Γ' Φάση ο ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής