Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 12:08

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός στην Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της Καλαμάτας ‘80, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό έγιναν σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης και σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη και το επόμενο διάστημα θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.
Αυτό που έχει γίνει γνωστό για την ώρα από αθλητικό σάιτ, είναι πως η Καλαματιανή ομάδα έχει αποκτήσει τον Αργεντινό Μαουρίτσιο Βιέϊτο (φωτό κάτω). Αντίθετα, παρελθόν από τους “Λύκους” αποτελεί ο 32χρονος διαγώνιος Νίκος Παλέντζας, που πριν από ένα μήνα περίπου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά το σχεδιασμό για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο τέλος του Αυγούστου και σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Εκείνο που απομένει είναι να ανακοινώσει η ΕΟΠΕ και επίσημα την ακριβή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Pre League της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
Οσο για τους στόχους, η Καλαματιανή ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο και θα διεκδικήσει την άνοδο και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League, στο οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη αγωνιστική χρονιά.