Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2022 11:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Επέστρεψε ο Γρηγόρης Σκαρτσίλης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Επέστρεψε ο Γρηγόρης Σκαρτσίλης

Μετά το πέρασμά του από Έσπερο Καλλιθέας και Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, ο Γρηγόρης Σκαρτσίλης επέστρεψε στην Καλαμάτα ‘80 και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

Το νέο απόκτημα των “λύκων” αγωνίζεται σε δύο θέσεις και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αθήνα λόγω σπουδών. Να σημειωθεί ότι ο Σκαρτσίλης έχει κατακτήσει με την ομάδα παίδων της Καλαμάτας ‘80 το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “

Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την επιστροφή στην Καλαμάτα ‘80 του Γρηγόρη Σκαρτσίλη. Ο Γρηγόρης που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ήταν μέλος της παιδικής μας ομάδας που κατέκτησε το 2016 την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου και του λίμπερο και έχει ύψος 1.86 Κατά τα χρόνια των σπουδών του στην Αθήνα αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας και τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου Ευχόμαστε στον Γρήγορη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!. Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την επιστροφή στην Καλαμάτα ‘80 του Γρηγόρη Σκαρτσίλη”.