Τρίτη, 28 Μάρτιος 2023 10:21

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ στην Καλαμάτα

Λίγες μέρες έμειναν για να φιλοξενήσει η Καλαμάτα τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας, θα διεκδικήσουν στην Τέντα το
Κύπελλο Ελλάδας ανδρών, το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα, θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERTSPORTS 1. Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, θα αρχίσει στις 9.15 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-3.

Το Σάββατο στις 9.30 μ.μ. ο τελικός

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 9.30 το βράδυ, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.
Να σημειωθεί ότι τα ίδια ζευγάρια έχουμε φέτος και στους ημιτελικούς της Volley League ανδρών, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, να έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, επικρατώντας στα δύο πρώτα ματς (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες).

Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου

Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, μετά το 2003 και το 2014. Οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μεθαύριο Πέμπτη. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας, όπου θα βρεθούν και εκπρόσωποι από τους συνδιοργανωτές Ε.Ο.ΠΕ., Δήμο Καλαμάτα και Ε.Σ.ΠΕ.Π.
Θυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει έκδοση εισιτηρίων και η είσοδος στους αγώνες θα γίνεται μέσω διάθεσης 1.200 ονομαστικών προσκλήσεων ανά ημέρα. Κάθε ένα από τα τέσσερα σωματεία θα πάρει από 30 προσκλήσεις για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους συγγενείς και τους χορηγούς. Στον τελικό η κάθε ομάδα θα πάρει από 45 προσκλήσεις. Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα δοθούν μέσω της Ομοσπονδίας σε σωματεία της Μεσσηνίας και του Πελοποννήσου, καθώς και από το Δήμο Καλαμάτας. Οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν αυτές τις μέρες τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων. Συνολικά στο γήπεδο θα βρεθούν 1200 άτομα. Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού, του Μίλωνα, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.