Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 12:42

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πλούσια δράση τη νέα σεζόν με 7 ομάδες!

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλων Καλαμάτας θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες προετοιμασία για την Pre League. με στόχο να πετύχει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Η μεσσηνιακή ομάδα, ωστόσο, θα λάβει μέρος και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ, καθώς και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Συνολικά, ο Απόλλωνας θα έχει τη νέα σεζόν 7 ομάδες και 85 περίπου αθλήτριες, συμμετέχοντας σε Pre League, τοπικό, παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων. Ο Απόλλων Καλαμάτας έχει μάλιστα πρόθεση να συμμετάσχει και σε άλλα τουρνουά ή πρωταθλήματα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στηρίζοντας έμπρακτα το γυναικείο βόλεϊ στο νομό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πέραν της συμμετοχής μας, με ομάδα στην preleauge εθνική κατηγορία. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δήλωσε συμμετοχή ομάδας στο τοπικό γυναικείο πρωτάθλημα, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ΕΣΠΕΠ για ένα ποιοτικό και πολυπληθές πρωτάθλημα. Πέραν τούτου η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή παγκορασίδων 1 και παγκορασίδων 2,κορασίδων 1 και κορασίδων 2 καθώς και νεανίδων.
Συνολικ;a θα έχουμε συμμετοχή σε διάφορα πρωταθλήματα, είτε preleauge,είτε τοπικού,είτε αναπτυξιακών με συνολικά 7 ομάδες και περίπου 85 αθλήτριες. Σε περίπτωση που προκηρυχθούν τουρνουά ή πρωτάθλημα μίνι βόλεϊ από την διοργανώτρια αρχή, είμαστε έτοιμοι να δηλώσουμε και εκεί συμμετοχές. Η νεολαία μας αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τη στελέχωση της γυναικείας μας ομάδας, με αθλήτριες από τα αναπτυξιακά μας τμήματα αλλά και από τη συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα με πολλές ομάδες, ώστε όλα τα παιδιά μας να έχουν αγωνιστικές παρουσίες και εμπειρίες. Οι προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων, καθώς και οι εγγραφές ξεκινούν στις 12.15 στις 2 Σεπτεμβρίου και 3 Σεπτεμβρίου στο κλειστό παραλίας! Έλα και εσύ στην ομάδα μας! Γίνε κομμάτι της ιστορίας που γράφουμε. Σας περιμένουμε”.