Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:39

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πρώτη” με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πρώτη” με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες

Στο γήπεδο μπαίνει σήμερα ο Απόλλων Καλαμάτας για να ξεκινήσει προετοιμασία για την Pre League βόλεϊ γυναικών.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Μυτσκίδη που συνεχίζει για 7η σεζόν και των συνεργατών του, Χρήστου Δημητρακόπουλου και Κώστα Κουτράκη, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Νέο πρόσωπο είναι ο πρώην διαιτητής Παναγιώτης Χανδρινός που ανέλαβε τη θέση του τιμ μάνατζερ και χθες υποδέχτηκε την 25χρονη Γαλλίδα πασαδόρο Αντελίν Ομπρί, η οποία έρχεται στον Απόλλωνα για να τον βοηθήσει να ανέβει στην Volley League γυναικών.
Η καλαματιανή ομάδα προχώρησε αυτό το καλοκαίρι σε εφτά μεταγραφές και έπεται συνέχεια, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να πετύχει, ότι δεν κατάφερε τις δύο προηγούμενες σεζόν, που δεν ήταν πάντως αυτοσκοπός η άνοδος.
Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας εκτός από την Ομπρί, πήρε την 25χρονη ακραία Ζωή Φάκη, την 24χρονη Βάσια Αρβανιτοπούλου, την 21χρονηΚατερίνα Κοκότη, την 25χρονη ‘Ηλια Ρωσσιάδου (και οι τρεις κεντρικές), την 24χρονη διαγώνιο Αλκηστις Καραφουλίδου και την 18χρονη λίμπερο Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου.
Εντός των ημερών θα αποκτηθεί μία ξένη αθλήτρια που θα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Από εκεί και πέρα, επιστρέφει μετά από ένα χρόνο αποχής, η 26χρονη ακραία Κωνσταντίνα Καραμούτζου και από πέρυσι συνεχίζουν η 21χρονη πασαδόρος Αννα Μαυροειδή και οι 18χρονες αδερφές Νίκη Γιόλλα λίμπερο και Ειρήνη Γιόλλα, πασαδόρος.
H Pre League γυναικών θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 28 Απριλίου. Οι αντίπαλοι του Απόλλωνα είναι οι: Αιγάλεω, Αμαζόνες,, Φ.Ο. Βριλησσίων, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΖΑΟΝ, Κόρινθος, Μίλωνας, Πανναξιακός, Ναύαρχος Βότση, Πανιώνιος, Πορφύρας και Πρέβεζα. Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της κλήρωσης. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα ανέβει απευθείας, ενώ οι ομάδες από τις θέσεις 2 έως 5, θα μονομαχήσουν στα πλέι οφ για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.