Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:52

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Την Τετάρτη θα μάθει που θα αγωνιστεί του χρόνου

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80:  Την Τετάρτη θα μάθει που θα αγωνιστεί του χρόνου

 

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Καλαμάτα ‘80 τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Τη συγκεκριμένα ημέρα έχει προγραμματιστεί η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ στη διάρκεια του οποίου θα παρθούν αποφάσεις για διάφορα θέματα, καθώς και για το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.
Ετσι η Καλαματιανή ομάδα θα μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και θα προχωρήσει στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ώστε στη συνέχεια οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Ακη Χατζηαντωνίου να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας, οι επαφές με παίκτες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και με την οριστικοποίηση της κατηγορίας θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ηδη όμως κάποιοι αθλητές έχουν ήδη ολοκληρώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα και δύο από αυτούς έχουν βρει την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστούν. Οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν είναι οι Ράιαν Κοενέν, Ματ Γουέστ, Ροντρίγκο Οκάμπο, Νίκος Σαλωνίτης και Αλέξανδρος Αλεξάκης.
Την επόμενη ομάδα τους βρήκαν ο Κοενέν, που πήγε στην πρωταθλήτρια Ελβετίας Σόνενβερτ και ο Γουέστ, ο οποίος θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Φιλανδίας Χουρικάνι, η οποία θα συμμετάσχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για την ώρα η μοναδική κίνηση σχετικά με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαουρίτσιο Βιέιτο.