Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 23:16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό προετοιμασίας με Δίων Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό προετοιμασίας με Δίων Κυπαρισσίας

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα δώσει η ομάδα Κ20 του Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου αύριο στις 7 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Δίωνα Κυπαρισσίας.


Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΠ, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες στον Γ’ όμιλο.
Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, όπου οι προπονητές των δύο ομάδων αναμένεται να χρησιμοποιήσουν όλες τις αθλήτριες που θα έχουν στη διάθεση τους και θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα από την αγωνιστική τους κατάσταση.
Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, η διοίκηση του Απόλλωνα σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα: “Ξεκινάμε τους αγώνες προετοιμασίας της ομάδας Κ20 που αγωνίζεται στο τοπικό γυναικείο με ένα δυνατό τεστ απέναντι στη φιλόδοξη για άνοδο ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας!
Εμείς όπως έχουμε δηλώσει η Κ20 τοπικού γυναικών έχει δημιουργηθεί για να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες όλα τα παιδιά μας και να προετοιμάζονται κατάλληλα για τους αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών τους.
Δουλεύουν σκληρά καθημερινά στο γήπεδο και η αμοιβή των κόπων τους είναι η συμμετοχή και η χαρά από τους αγώνες αυτούς!!”.