Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 17:41

Ομπράντοβιτς: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ..."

Γράφτηκε από τον

Το βράδυ της Πέμπτης (20/3) θα είναι συναισθηματικά φορτισμένο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στο κλειστό του ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ύστερα από την αποχώρησή του από τους «πράσινους», με τον ίδιο να παραδέχεται ότι θα είναι μια δύσκολη βραδιά από κάθε άποψη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Αθήνα. Είναι διαφορετικό με την Παρτιζάν. Άλλο η Παρτιζάν, έπαιξα εκεί, ήταν η πρώτη μου ομάδα ως προπονητής. Τους εύχομαι το καλύτερο δυνατό. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον Παναθηναϊκό. Είναι τα 13 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Αύριο θα είναι μια εμπειρία ζωής που θα κρατήσω για πάντα. Το συζήτησα αυτό με τον Αλβέρτη λίγο πριν αρχίσει το πρώτο ματς. Του είπα ότι δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδράσω. Θα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα προσπαθήσω να τη διαχειριστώ. Είναι πολύ περίεργο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα μου για να παίξουμε», είπε ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ σε δηλώσεις του στον Sentra 103,3, για να προσθέσει σε άπταιστα ελληνικά «τι να κάνω, φιλαράκι;»

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ο Αλβέρτης είναι ο νέος κόουτς, του εύχομαι το καλύτερο. Υπάρχουν τρεις παίκτες που έχουμε δουλέψει μαζί, Φώτσης, Μάικ (σ.σ.: Μπατίστ) και Δημήτρης (σ.σ.: Διαμαντίδης). Περιμένω να αρχίσει το παιχνίδι για να παίξουμε. Θα δω φίλους. Όπως πάντα. Είναι το καλό της υπόθεσης. Θα δω αυτούς που θέλουν να με δουν, ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι επ' αυτού».

Ενώ για την κρισιμότητα της αναμέτρησης υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι λογικό να θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Τέλος, ο «Ζοτς» δεν έκρυψε ότι του προξένησε έκπληξη το  γεγονός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων» από τον Αλβέρτη. «Ήταν έκπληξη για όλους. Δεν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να γίνει προπονητής. Του εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχία που είχε ως παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι αν ασχοληθεί με κάτι 100% θα είναι πολύ επιτυχημένος», είπε ο Ομπράντοβιτς.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR