Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 12:26

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παρελθόν ο Γιώργος Γιαννουκάκης

Γράφτηκε από τον

 

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Δίων Κυπαρισσίας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ, καθώς η τριφυλιακή ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιαννουκάκη.

Οι δύο πλευρές χώρισαν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του νεαρού τεχνικού, τον οποίο χαρακτηρίζουν κομμάτι του Δίωνα!
Η ομάδα της Κυπαρισσίας έπαιξε για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες, αλλά το ταξίδι ήταν... σύντομα λόγω της πανδημίας που είχε ως συνέπεια να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ψάχνει για τον προπονητή, που θα την οδηγήσει στη Γ’ εθνική.
Η ανακοίνωση του Δίωνα για το “διαζύγιο” με τον Γιαννουκάκη αναφέρει: “ Η ομάδα basket του Δίωνα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ Γιαννουκάκη Γιώργο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συμβολή του στα πρώτα μας βήματα στις εθνικές κατηγορίες. Ένα σύντομο ταξίδι, αλλά έντονο και με πολλές συγκινήσεις.
Οι δρόμοι μας χωρίζουν, δεδομένο όμως ότι θα ξανασμίξουν. Θα είσαι ένα κομμάτι του Δίωνα και αυτό μας τιμά. Εις το επανιδείν. Η ομάδα σου”.