Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 19:57

ΑΙΑΝΤΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Δίκαιη μοιρασιά είχαμε στον σαββατιάτικο αγώνα που διεξήχθη στο "Π. Μπαχράμης" ανάμεσα στον Αίαντα και την Α.Ε. Αβίας, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32' όταν από ωραία συνδυασμό του Ηλ. Γεωργίκου με τον Φετάχου, ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 35' ο Αντωνόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ έξω περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε από το ανθρώπινο τείχος κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στη γραμμή του τέρματος και πρόλαβαν οι αμυντικοί και την έδιωξαν. Στο 48' ο Ν. Γεωργίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γαλανόπουλος που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55' ο Αίας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε κόρνερ συρτά και ο Στραβάκος πετάχτηκε στο α' δοκάρι και με πλασέ πέτυχε το 1-1.

Η ευκαιρία του αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 93' ο Λίκα με σουτ-γέμισμα από το κέντρο σχεδόν προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Τσιγάρος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και παρότι φάνηκε αρχικά ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, κατόρθωσε να μπλοκάρει την μπάλα. 

Διαιτητής ήταν ο Σερεμέτης.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος (60' Τριάντος), Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αντωνόπουλος (65' λ.τρ. Σακελλαρόπουλος), Στραβάκος (75' Μασουρίδης), Αλεξανδρόπουλος, Πουλουπάτης, Πανταζής, Αντεμάι.

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κάρλος, Γ. Βαβαρούτσος, Γαλανόπουλος, Λυκουρέζος, Λίκα, Φουρναράκος, Αν. Βαβαρούτσος (75' Π. Μανιατέας), Αποστολίδης, Φετάχου, Ηλ. Γεωργίκος (75' Ψαρρέας), Ν. Γεωργίκος (83' Βατσινέας).