Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 19:38

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μόνο νίκη στον "τελικό" με Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μόνο νίκη στον "τελικό" με Μεσσηνιακό

"Λίγος" αποδείχθηκε ο Τέλλος Άγρας για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, χάνοντας από το Δώριο με 4-1.

Ένα Δώριο που είχε σοβαρές ελλείψεις και έπαιζε αποδεκατισμένο, με τον Άγρα πάντως να μην το εκμεταλλεύεται και να χάνει σχετικά εύκολα.
Αυτή ήταν η 7η ήττα των "ερυθρολεύκων" μακριά από το γήπεδο τους σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό!
Παράλληλα μειώθηκε και η διαφορά που χωρίζει τον Τέλλο Άγρα από τη ζώνη του υποβιβασμού στους τρεις βαθμούς.
Ως εκ τούτου το ματς της Κυριακής με τον Μεσσηνιακό στους Γαργαλιάνους είναι "τελικός" για τον Θανάση Λακριντή και τους παίκτες του. Παίζουν με μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση και έχει τους ίδιους στόχους και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
Άλλωστε στο γήπεδο του ο Άγρας είναι παραδοσιακά δυνατός και εκεί έχει κατακτήσει όλους τους βαθμούς του.

Τέλος ο Μάρκος Φίλαϊ

Ο Θ. Λακριντής επισημαίνει πως το ματς είναι δύσκολο, με τις δύο ομάδες να θέλουν αμφότερες τους βαθμούς και πιστεύει με σοβαρότητα και πειθαρχία η ομάδα του να φτάσει στο τρίποντο.
Στα αγωνιστικά ο Γεωργόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία ένας τραυματισμός του Πότση στα πλευρά.
Υπάρχουν όμως κι απώλειες στην ομάδα των Γαργαλιάνων, με τον Μάρκο Φίλαϊ να έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μετά το ματς με την Σπερχόγεια και ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν.
Επίσης ο Σικαλιάς βρίσκεται λόγω σπουδών στη Λάρισα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο στρατευμένος Παπανδρεόπουλος.