Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 16:04

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Η Εράνη νίκησε την Κυριακή, έστω και στο φινάλε, τον ουραγό Ηρακλή Καλαμάτας και αύξησε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από το δεύτερο Ακρίτας Κορώνης και στους 11 από Α.Ε. Αβίας και Αναγέννηση Παραλίας που μοιράζονται την 3η θέση.

Η φιλιατρινή ομάδα είναι η μοναδική που αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.

"Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι η κατηγορία αυτή είναι μικρή για την Εράνη. Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, παρά τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς, ακόμα και αν κατακτήσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση", δηλώνει στο "Notosport" ο προπονητής των πρωτοπόρων Δημήτρης Λίτσας.  Οσο για το πρώτο επίσημο ματς στο 2016 με τον Ηρακλή είπε: "Παρότι παίξαμε σε κακό αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε πολλές φάσεις και βάση της εικόνας του αγώνα το σκορ είναι άδικο. Βέβαια το ότι το γκολ ήρθε στο φινάλε αποτελεί δικαίωση".

Η συνέχεια για την Εράνη περιλαμβάνει το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Α.Ε. Αβίας. Εκτός πλάνων είναι ο Ανδρέας Χρονόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το τελευταίο παιχνίδι και θα μείνει εκτός έδρας για δύο εβδομάδες.  

Στον αντίποδα θα είναι διαθέσιμος ο Καραχάλιος που απουσίαζε για καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.