Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 12:35

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Διπλό στο ντεμπούτο Κλάδη

Γράφτηκε από τον

Με τον νέο του προπονητή Κώστα Κλάδη για πρώτη φορά στον πάγκο ο Πάμισος νίκησε 2-1 στο Δώριο το Σάββατο και συνέχισε την προσπάθειά του για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. 

Μετά από μια περιπετειώδη εβδομάδα, που σημαδεύτηκε από την τιμωρία για το ματς με τον Απόλλωνα και την απώλεια ουσιαστικά έξι βαθμών, η ομάδα της Μεσσήνης επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών. Και μάλιστα έμεινε μόνη στη 2η θέση πίσω από την Πύλο, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της Κυπαρισσίας από τον Πανθουριακό. 

Με την νίκη της στο Δώριο έμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο πλέον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ βρέθηκε στο +3 από την Κυπαρισσία που έχασε από τον Πανθουριακό. 

Ο Πάμισος μπήκε δυνατά στο ματς του Δωρίου και στο 15' είχε δοκάρι με τον Σαραντόπουλο. Η υπεροχή των "πράσινων" δεν έφερε αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο 55' ο Κουρούπης με σουτ πέτυχε το 0-1. 

Στο 70' ο Κουρούπης έκανε την πάσα στον Τουρλίδα και αυτός διαμόρφωσε το 0-2 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε το Δώριο ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Μωράκη και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκότσης. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Γεωργαντά, Ρέκκα.

ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Μωράκης, Αλεξόπουλος, Αθανασόπουλος (60′ Ντονάς), Γκότσης, Σκέντζος (70′ Ζάγουρας), Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος, Μαυροειδάκος (82′ Μουράτ).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Φιλόπουλος, Μπερερής (70′ Μωράκης), Ι. Τρίψας, Κανελλόπουλος, Τζανετέας, Χρ. Τρίψας, Σαραντόπουλος, Κουρούπης (80′ Μπαλαλάς), Γεωργιόπουλος (50′ Χελάς), Τουρλίδας.

Επιστρέφει ο Ηλιόπουλος, ενδιαφέρον για Κομιώτη

Πέρα από το διπλό στο Δώριο, ο Πάμισος όμως προσπαθεί να ενισχύσει και το ρόστερ του στην προσπάθεια να κατακτήσει τον τίτλο. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» είναι κοντά στο να επαναφέρουν τον Ηλία Ηλιόπουλο ενώ ενδιαφέρονται και για τον Χρήστο Κομιώτη. 

 

Για τον Ηλιόπουλο δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς επί χρόνια ήταν από τους ηγέτες του Παμίσου και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Μεσσήνη. Μεσοεπιθετικός που με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τους "πράσινους". Ο Κομιώτης είναι έμπειρος επιθετικός και ο Κλάδης τον γνωρίζει καλά αφού τον είχε πέρυσι παίκτη στον ΑΟ Λεβάντε.