Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 14:51

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Διεκδικούν τον τίτλο Μηχανικοί και Υαλοτεχνική

Γράφτηκε από τον

 

 

Με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στους Μηχανικούς και την Υαλοτεχνική ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού ή όπως είναι πιο γνωστό του πρωταθλήματος εργαζομένων.

 

Οι δύο ομάδες ήταν από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης και δίκαια έφτασαν στον τελικό. Η Υαλοτεχνική που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς, σημείωσε 9 νίκες και μία ισοπαλία (1-1) με την ομάδα Genesis/Κάρβουνα Μπούνας, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση. Οι Μηχανικοί που τερμάτισαν στη 2η θέση με έναν πόντο λιγότερο είχαν επίσης 9 νίκες και μία ήττα, αυτή από την Υαλοτεχνική στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης.

Η Υαλοτεχνική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ξεκίνησε με τους αγώνες της με ισοπαλία 1-1 στο ματς με την ομάδα Genesis/Κάρβουνα Μπούνας και ακολούθησαν οι νίκες απέναντι στην Alarms.gr με 1-0, με τους Ξυλοκόπουλος 4-1, με το Καφέ Αθως 5-3με το 9ο Σύνταγμα Πεζικού 3-0, με την Οδό Αμφειας 3-2, με τη Μπαρτσελιώμα 4-2, το Καφέ Πλάστιγγα 5-0, το Σύλλογο Λογιστών 6-2, τους Μηχανικούς με 3-1 και στον ημιτελικό κέρδισε στα χαρτιά την Alarms.gr με 3-0, καθώς η αντίπαλος της δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Οι Μηχανικοί στην κανονικά διάρκεια κέρδισαν κατά σειρά το Σύλλογο Λογιστών με 7-0, την Genesis/Κάρβουνα Μπούνας με 7-1, την Alarms.gr με 6-0, τους Ξυλοκόπουλος με 5-2, το Καφέ Αθως με 4-1, το 9ο σύνταγμα Πεζικού με 4-3, την Οδό Αμφειας με 7-0, τη Μπαρτσελιώμα με 3-0, το Καφέ Πλάστιγγα με 12-1, ενώ στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν με 3-1 από την Υαλοτεχνική. Στον ημιτελικό νίκησαν 2-0 την Genesis/Κάρβουνα Μπούνας με 2-0.

Να σημειωθεί ότι η Μηχανικοί ήταν φιναλίστ και στον περσινό τελικό, όπου έχασαν με 2-1, από την ομάδα που νίκησαν φέτος στον ημιτελικό. 

Σφυρίζει ο Μπλάνας

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 9 το βράδυ στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης».

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς διαιτητές τους Σταύρο Λάμια και Αποστόλη Καύκα, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Νίκος Γκούμας.

Ειδικές βραβεύσεις

Στο ημίχρονο του τελικού έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο βραβεύσεις, η μία στην ομάδα του 9ου Συντάγματος Πεζικού και η άλλη στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φράγκο.

 

Η πρώτη βράβευση στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού είναι για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αλλά και στα αθλητικά δρώμενα της Καλαμάτας και η δεύτερη στον Δημήτρη Φράγκο είναι για την πολύχρονη παρουσία του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού, καθώς επίσης και για το ήθος του.