Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 15:16

12ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Νίκες με το ίδιο σκορ για Πανιώνιο και Πλατύ

Γράφτηκε από τον

 

Νίκες με το ίδιο σκορ (3-0) σημείωσαν ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος Πλατύ στους τελευταίους αγώνες τους, που έδωσαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας, για τη β' φάση του 12ου πρωταθλήματος Παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Ο Πανιώνιος κέρδισε στο "Γιώργος Λουκαρέας" τη Θύελλα Παραλίας και ο Ατρόμητος Πλατύ νίκησε στο "Παναγιώτης Μπαχράμης" τον Ερμή.

Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα, ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 1η θέση των πλέι-οφ των ομάδων από την 7η έως και τη 14η θέση.

Σε ότι αφορά τις άλλες ομάδες, ο Ατρόμητος Πλατύ παρά τη νίκη του τερμάτισε στην 6η θέση, η Θύελλα Παραλίας στην 5η θέση, ενώ ο Ερμής κατετάγη στην 7η και προτελευταία θέση.

Τα παιχνίδια

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3-0

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε να ξεπεράσει την αντίσταση της Θύελλας στο πρώτο 20λεπτο και στη συνέχεια να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 22' όταν ο Χιώτης με ωραία μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε τον Αντωνόπουλο, αυτός παρά την πίεση των αμυντικών μπήκε στην περιοχή και αφού ξεγέλασε με ωραία προσποίηση τον Χρ. Σπάλλα με σουτ "έγραψε" το 1-0. Δύο λεπτά μετά από γύρισμα του Πολίμου στο σημείο του πέναλτι σχεδόν ο Αντωνόπουλος με σουτ πέτυχε το 2-0, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 44' από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με σουτ πέτυχε το 3-0 αξιοποιώντας την μπαλιά από το φάουλ του Γ. Καλόμαλου. Την ευκαιρία για το γκολ της τιμής έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 62' όταν σε σέντρα του Κουραμπά ο Λιαπάκης με σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανωλόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη, Ρουμελιώτη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πετρομανιάτης, Παπανικολάου, Σιαφάκας, Γεωργακόπουλος, Πολίμος, Ζουζούνης, Αντωνόπουλος, Χιώτης, Βρυώνης, Γ. Καλόμαλος, Μούργος. Έπαιξε και ο Παπαδόπουλος, ενώ στον πάγκο ήταν ο Κουμουνδούρος.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Χρ. Σπάλλας, Γεωργούσης, Αθ. Νικολόπουλος, Ελευθεράκης, Ευστ. Μερκούρης, Θ. Μερκούρης, Κορομηλάς, Κουτσαντώνης, Μπαμπαλής, Αγγουράς, Παπαγεωργακόπουλος. έπαιξαν και οι Κουφαλάκος, Λιαπάκης, Κουραμπάς, Λ. Σπάλλας.

ΕΡΜΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ 0-3

Με ένα γκολ στο α' ημίχρονο και δύο στην επανάληψη ο Ατρόμητος Πλατύ επιβλήθηκε 3-0 του Ερμή.

Στο 23' ο Δ. Κωνσταντόπουλος με καλοκτυπημένη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Ρωμανού και πέτυχε το 0-1. Στο 61' από μπαλιά του Δ. Κωνσταντόπουλου ο Πολιτόπουλος με σουτ έκανε το 0-2. Στο 70' και πάλι ο Πολιτόπουλος αξιοποιώντας την ωραία πάσα του Ζαγαρέλου "κατέβασε" την μπάλα με το γόνατο και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-3.  

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νιάρχος με βοηθούς διαιτητές τον Ηλ. Ρηγόπουλο και την Β. Ρηγόπουλου.

ΕΡΜΗΣ: Ρωμανός, Μπότης, Λιάππας, Φρουντζής, Κ. Ροβολής, Μιχαλόπουλος, Βόλλαρης, Κατσαφάδος, Αθανασόπουλος, Φώτης, Κωστάκης. Έπαιξε και ο Ν. Μπάκας.

ΠΛΑΤΥ: Φράγκος, Μανεσιώτης, Μουλιάτος, Ε. Κωνσταντόπουλος, Ζαγαρέλος, Μαυροειδής, Πολιτόπουλος, Θ. Ταχταμπάς, Δ. Κωνσταντόπουλος, Ξυλάςλ, Κ. Τσιγαρίδης.

Εξ αναβολής αγώνας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του 12ου πρωταθλήματος Παλαιμάχων αύριο Πέμπτη θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 3ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Εράνη και την Πύλο.

 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιατρών στις 7 το απόγευμα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται τη 2η θέση. Το ματς έχουν οριστεί να διευθύνει ο Κ. Αντωνόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Απ. Καυκά και Αντ. Μιχαλόπουλο.