Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 12:27

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δικός του και ο Πετράκος

Γράφτηκε από τον

 

Παίκτης του Πανθουριακού είναι από χθες το βράδυ ο Θοδωρής Πετράκος που έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο 26χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας της Θουρίας και θα την ενισχύσει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ετσι ο Πανθουριακός δυναμώνει κι άλλο σε μία θέση που είχε ανάγκη και με έναν παίκτη που η αξία του είναι γνωστή. Ο Πετράκος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους ερασιτέχνες της Καλαμάτας, μετά έπαιξε για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την τελευταία διετία ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Πριν από τον Πετράκο είχαν αποκτηθεί από τον Πανθουριακό οι Καλλιντέρης, Καραγιάννης, Πανταζής, Μουστάκας, Μιγκάκης, Αντωναίος, Χελάς, Ντόκο, Φιλίππου, Μαργαρίτης και Δασκαλάκης.

Οι μεταγραφές πάντως δεν τελειώνουν εδώ μιας και εξακολουθεί να υπάρχει το ενδιαφέρον για τον αμυντικό Θανάση Κλουβάτο του Απόλλωνα Καλαμάτας, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και εβδομάδες.

 

Επίσης σκοπός είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας για να πλαισιώσει τους Καλλιντέρη και Φαββατά κάτω από τα γκολπόστ.