Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 13:39

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Ξεκινά προετοιμασία για τη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ξεκινάει σήμερα η Δόξα Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Κούβαλης με το συνεργάτη του Ηλία Κατσούλα, οι προπονήσεις θα είναι από σήμερα πρώτη ημέρα της προετοιμασίας διπλές.

Πριν την απογευματινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός ώστε να πάνε όλα καλά στην ομάδα και το κυριότερο να υπάρχει υγεία.

Ο κ. Κούβαλης τη φετινή σεζόν θα στηριχθεί στους παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, συνολικά 17 παίκτες στους παίκτες που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδους, αλλά και σε κάποιους νεαρούς.

Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα έχει στη διάθεση του, τους Κώστα Αθανασιάδη, Γιάννη Γιαννακούλια, Χρήστο Δρόσο, Νίκο Λυμπερόπουλο, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, Αποστόλη Παναγιωτόπουλο, Γκεντιάν Πέπα, Οργκεστ Πέπα, Ρήγα Ρούτση, Τάσο Κατσαρό, Νίκος Αλεξανδρή, Γιώργο Αλεξανδρή, Δημήτρη Κοσκολό, Χρήστο Τζιαννή, Χρήστο Νάνο, Παναγιώτη Αντώνακα και Αποστόλη Στρέμπα.

Για την ώρα έχει γίνει μία μεταγραφή, καθώς επέστρεψε στη Δόξα ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Δημητρόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τη Δόξα, έπαιζε στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης τη χρονιά που πέρασε.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης, στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται οι επαφές για την απόκτηση ενός ξένου επιθετικού και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο μεταγραφές αντίστοιχες των δύο παικτών που προαναφέραμε. Στόχος του προπονητικού τιμ, είναι το έμψυχο δυναμικό να απαρτίζεται από 25 έως 27 παίκτες.

Φιλικά με Καλαμάτα, Λεωνίδιο

Ο έμπειρος προπονητής παράλληλα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει αρχίσει να κλείνει και τα φιλικά τεστ, ώστε να μοντάρει την ομάδα και να την παρουσιάσει έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα. Τα δύο από τα φιλικά που έχουν επισημοποιηθεί είναι με το Λεωνίδιο και την Καλαμάτα. Συγκεκριμένα η ομάδα της Μεγαλόπολης θα ξεκινήσει τις φιλικές αναμετρήσεις της το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Λεωνίδιο. Θα αντιμετωπίσει στον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο (διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα)την τοπική ομάδα, που φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Αρκαδίας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει υπό το φως των προβολέων. 

Την Κυριακή 21 Αυγούστου, θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος".