Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 14:24

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ξεκινά σήμερα δουλειά

Γράφτηκε από τον

 

Επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έχει σήμερα η Αναγέννηση Παραλίας.

Η συνάντηση των διοικούντων, του προπονητή Αντώνη Μαυρέα και του συνεργάτη του Αντώνη Παπαγιαννόπουλου με τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους έχει οριστεί για τις 5.30 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Η φετινή περίοδος είναι ιδιαίτερη για την "Μπάρτσα" η οποία μετά από 16 χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και έχει ως βασικό της στόχο την εδραίωση στην κατηγορία. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αλλά και της πρόσληψης του έμπειρου προπονητή Αντώνη Μαυρέα, που αναλαμβάνει να κτίσει μια αξιόλογη ομάδα, η οποία να είναι και ανταγωνιστική ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Ο κ. Μαυρέας θα έχει στη διάθεση του για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα τους στόχους που έθεση η διοίκηση, τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, αλλά και τους 10 μέχρι στιγμής που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Κώστας Λίβας, Βαγγέλης Ταμπάκης, Ηλίας Δουρούμης, Γιώργος Βέλλης, Γιάννης Πανταζής, Θεόδωρος Δασκαλάκης, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Βασίλης Βεργόπουλος, Δημήτρης Γεωργαντής, Γιάννης Πικιός, Κώστας Ξυδέας (ανανέωσαν), Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μάλαμας, Νίκος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Γερμάνης, Γιώργος Μαρής, Χρήστος Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Αλέξανδρος Καραματσούκης, Γιάννης Καλύβας (καινούργιοι παίκτες). 

 

Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική ενίσχυση θα ολοκληρωθεί με τις απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, ενός τερματοφύλακας και ενός επιθετικού εντός ή εκτός Μεσσηνίας.