Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 14:50

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επίσημη έναρξη το απόγευμα στο "Πέτρος Γεωργανάς"

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η Σπερχογεία την προετοιμασία της για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Η διοίκηση, ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος (φωτό) και ο συνεργάτης του Νίκος Γιακουμής, έχουν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές, τους παλιούς και τα νέα πρόσωπα, στο γήπεδο "Πέτρος Γεωργανάς", ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία. Πριν την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ώστε να μην αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς. Η φετινή "πρώτη" βρίσκει την ομάδα να προετοιμάζεται για τη συμμετοχής της, πέρα από το κύπελλο Μεσσηνίας, στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, κάτι που συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια να μην συμμετέχη η ομάδα στην Α' κατηγορία της Μεσσηνίας.

Στη διάθεση του κ. Καλόμαλου για την αγωνιστική περίοδο θα βρίσκονται οι παίκτες που συνεχίζουν από την περσινή σεζόν, αλλά και όσοι αποκτήθηκαν από το μεταγραφικό παζάρι. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Γιώργος Κουμούτσος, Αντώνης Χριστόπουλος, Βαγγέλης Τσούλος, Χρήστος Ζουμπόπουλος, Θεόφιλος Δημητρίου, Κλεομένης Παπανικολόπουλος, Γιώργος Δωδέκατος, Ευθύμης Δωδέκατος, Αργύρης Δικαίος, Γιάννης Ν. Γιακουμής, Αντώνης Σβερκούνος, Γιάννης Καραχάλιος, Γιάννης Χρ. Γιακουμής (ανανέωσαν), Κώστας Κορομηλάς, Δημήτρης Μπάλας, Μάριος Βουρνάς, Μανώλης Μούστος (νέοι παίκτες), Ηρακλής Καραχάλιος (προωθήθηκε από την παιδική ομάδα). 

 

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες, που υπάρχουν με τους Κώστα Παγώνη, Μάρκο Φίλαϊ, Θανάση Γεωργαντά και Παναγιώτη Καλόμαλο, με τους οποίους συνεχίζονται οι επαφές για ανανέωση της συνεργασίας τους. Επίσης η ομάδα βρίσκεται και σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα.