Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 13:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικό και με την Κ -17 του Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμα φιλικό έκλεισε το τεχνικό τιμ "Μαύρης Θύελλας". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου την Κ -17 του Αστέρα Τρίπολης.

Τρεις μέρες νωρίτερα θα παίξει - όπως έχουμε γράψει - ξανά εντός έδρας με τη Δόξα Μεγαλόπολης και στις 17 Αυγούστου στην Αμαλιάδα με τον τοπικό Αστέρα.  Δύο ομάδες δηλαδή που θα αντιμετωπίσει ο Τσικλητήρας Πύλου στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.  Ο Ελβιο Μάνα και ο Τάσος Χατζηαγγελής αναζητούν αντίπαλο από τη Μεσσηνία  και για ένα φιλικό την επόμενη εβδομάδα, μιας και η τρέχουσα θα κυλήσει χωρίς κάποιο τεστ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό. Σήμερα μάλιστα και την Παρασκευή οι προπονήσεις θα είναι διπλές (όπως ήταν και τη Δευτέρα). Το ευχάριστο είναι ότι συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. 

Στα υπόψιν και ο Μπαστακός

Στο μεταγραφικό σκέλος, η Καλαμάτα κινείται για την απόκτηση αμυντικού, με τη διοίκηση να έχει επαφές με έμπειρο στόπερ εκτός Νομού, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις από τη μεσσηνιακή αγορά. Εκτός από τον Κλουβάτο του Απόλλωνα Καλμαάτας, στα υπόψιν βρίσκεται και ο Αγγελος Μπαστακός, εφόσον όμως μείνει ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου.