Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 19:44

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 3-2: Ανοικτοί λογαριασμοί

Γράφτηκε από τον

 

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ακρίτας και Αστέρας με την ομάδα της Κορώνης να επικρατεί χθες με 3-2, όμως η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στην Μικρομάνη.

Η ομάδα της Κορώνης του Κώστα Κρητικάκη είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς και πρωταγωνιστή τον Μουτζούρη που πέτυχε τρία γκολ. 

Στο 5' ο Μουτζούρης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 7' πέτυχε το 1-0.

Ξανά ο Μουτζούρης πέτυχε το 2-0 στο 23' και έφτασε στο χατ τρικ στο 55' διαμορφώνοντας το 3-0 για την ομάδα της Κορώνης. Ο Αστέρας ωστόσο αντέδρασε και πέτυχε δύο γκολ στο 63' με σουτ του Παυλόπουλου και το 81' με εκτέλεση φάουλ του Χασάπη που αφήνουν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση. Μάλιστα η ομάδα της Μικρομάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 93' όταν η κεφαλιά του Αλεξόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Τσακόπουλο.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Καπινιάρης, Σαρελας, Γιαλελής, Κουτσουμπός, Σιψάς, Μάραντος, Μπόκολος, Μαθιόπουλος (80' Τέντες), Μουτζούρης, Σταμάτης, Φωτεινάκης (72' Στρογγύλης). 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Πρέγκου, Θ. Καρδάσης, Χασάπης, Γ. Σκαρπαλέζος, Σουλιμάς, Κουλιέρης (46' Ντόχας), Π. Καρδάσης, Μαρκόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Σταθόπουλος (46' Αναζίκος), Αλεξόπουλος, Παυλόπουλος.