Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 20:20

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: «Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά», λέει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: «Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά», λέει ο Αντώνης Μαυρέας

 

Ακόμη χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο η Αναγέννηση Παραλίας, όπως φάνηκε στο Σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για το κύπελλο Μεσσηνίας.

Η "Μπάρτσα" επικράτησε 1-0, όμως δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα που μένει από αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι και εκείνο που χρειάζεται από εδώ και μπρος είναι να κρατήσει τα θετικά και να διορθώσει όλα τα αρνητικά. 

Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας μιλώντας χθες στο "Notosport": «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα η οποία κτίζεται από την αρχή. Υπήρχαν πάρα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι αυτό, που πρέπει να διορθώσουμε. Αρα λοιπόν ζητείται πολύ γρήγορα βελτίωση και χημεία μεταξύ μας. Παίξαμε με μία πολύ αξιόλογη ομάδα και αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Ο Απόλλωνας είναι πάντα υπολογίσιμος και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Από χθες το απόγευμα, οι παίκτες της Αναγέννηση επέστρεψαν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, όχι μόνο για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και για το πρωτάθλημα.

 

Ο κ. Μαυρέας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στη διάθεση τους όλους τους παίκτες.