Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 19:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία με μεγάλη συμμετοχή

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία με μεγάλη συμμετοχή

 

 

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοικούντων η παρουσία πολυάριθμων νεαρών που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος", για να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας.

Περισσότερα από 100 παιδιά τα πιο μικρά συνοδεία των γονιών τους έδωσαν το "παρών" στην πρώτη εκδήλωση της ακαδημίας της "Μαύρης Θύελλας" για τη νέα αγωνιστική χρονιά για να εγγραφούν στις ομάδες υποδομής. Συνολικά 91 παιδιά εγγράφησαν την πρώτη ημέρα, με τις εγγραφές να συνεχίζουν και στη διάρκεια των προπονήσεων, που ξεκινούν σήμερα το απόγευμα.

Τους γονείς και τα παιδιά υποδέχτηκαν στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων του "Στ. Παπαδόπουλος", ο γενικός γραμματέας Ακης Δάλλας (υπεύθυνος της ακαδημίας μέχρι την περσινή σεζόν), ο υπεύθυνος της ακαδημίας Δημήτρης Ηλιόπουλος και οι προπονητές  Παντελής Τσιγαρίδης (συνεχίζει στην ακαδημία για 6η σερί περίοδο), Γιώργος Μηλίτσης και Παναγιώτης Δρούγας.

Οι παραπάνω αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους γονείς και τα παιδιά, ευχήθηκαν καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά. Στις συνέχεια οι προπονητές τους ενημέρωσαν για τις αλλαγές που θα υπάρχουν φέτος στην ακαδημία, για τις ώρες και τα γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις στη διάρκεια της χρονιάς.

Το "Notosport" έδωσε το παρών στη πρώτη εκδήλωση της ακαδημίας και για μίλησε με τον υπεύθυνο Δημήτρη Ηλιόπουλο και τους προπονητές.

Δημήτρης Ηλιόπουλος: "Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε σε καλύτερη βάση τα τμήματα υποδομής. Για το λόγο αυτό προσθέσαμε άλλους δύο προπονητές. Σίγουρα η μεγάλη προσέλευση είναι λόγω και του ονόματος της Καλαμάτας. Εχει μπει μια βάση τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία και θέλουμε σιγά - σιγά να αναβαθμίσουμε τα τμήματα και τα παιδιά να στελεχώσουν όταν έρθει η ώρα την ανδρική ομάδα, κάτι που είναι και ο στόχος μας".

Παντελής Τσιγαρίδης: "Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι για 6η σερί χρονιά στην ακαδημία της Καλαμάτας. Με τον ερχομό του κ. Παπαδόπουλου ανοίγει ο δρόμος για καλύτερη προοπτική στα τμήματα υποδομής. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να βοηθήσουμε στην διαπαιδαγώγηση τους και μετά από τη δουλειά που θα κάνουν στα τμήματα υποδομής να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα και παράλληλα να βγούν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία".

Γιώργος Μηλίτσης: "Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην προσπάθεια της μεγάλης ομάδας του νομού μας να αναγεννηθεί μετά από την ανάληψη της από τον κ. Παπαδόπουλο. Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια και τις βάσεις υποδομής για τη Μαύρη Θύελλα ώστε στο μέλλον να στελεχώνεται κυρίως από δικά της παιδιά. Παράλληλα θέλουμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά τη λατρεία του αθλητισμού και τις αξίες που θα τα ακολουθήσουν για όλη τους τη ζωή".

Παναγιώτης Δρούγας: "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους Σταύρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τσάκωνα και Δημήτρη Ηλιόπουλο για την τιμή που μου έκαναν  να βρίσκομαι στην οικογένεια της Καλαμάτας, αναλαμβάνοντας πόστο προπονητή στην ακαδημία. Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμένα γιατί έχω ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της και αγωνίστηκαν μέχρι την ανδρική ομάδα. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω τις εμπειρίες που είχα ως ποδοσφαιριστής, καθώς και τη φιλοσοφία μου. Η ακαδημία στηρίζεται σε 4 λέξεις, πλάνο, υπομονή, πειθαρχία και στόχους".

Προπονήσεις σε Μουντιαλίτο και ΕΠΣΜ

Σε δύο γήπεδα θα γίνονται οι προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας της Καλαμάτας που ξεκινούν σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στο Μουντιαλίτο θα γίνονται οι προπονήσεις των τμημάτων μπαμπίνι, προτζούνιορ και τζούνιορ και στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία οι προπονήσεις των τμημάτων προπαιδικού και παιδικού.

Οι ώρες των προπονήσεων στο Μουντιαλίτο για κάθε τμήματα είναι:

Μπαμπίνι (ηλικίες 2010, 2011, 2012) Σάββατο και Κυριακή από τις 10 π.μ. έως και τις 11 π.μ.

Προτζούνιορ (ηλικίες 2008-2009) Δευτέρα 5 με 6 μ.μ., Τετάρτη 5.30 με 6.30 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 10 με 11 π.μ.

Τζούνιορ (ηλικίες 2006-2007) Δευτέρα 4 με 5 μ.μ., Τετάρτη 4.30 με 5.30 μ.μ., Σάββατο 9 με 10 π.μ. και Κυριακή 11 π.μ. - 12 μ.

Οι ώρες των προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία είναι:

Προπαιδικό (ηλικίες 2003, 2004, 2005) Δευτέρα και Τετάρτη 6 με 7.30 μ.μ. και την Παρασκευή 3 με 4.30 μ.μ.

 

Παιδικό (ηλικίες 2001,2002, 2003) Τρίτη 6 με 7.30 μ.μ., Πέμπτη και Παρασκευή 3 με 4.30 μ.μ.