Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 15:16

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 5-1: Ξέσπασε στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Με ξέσπασμα στο β' ημίχρονο το Ασπρόχωμα επιβλήθηκε με 5-1 του Απόλλωνα Πεταλιδίου, στο προχθεσινό εντός έδρας παιχνίδι του στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1.

Στο α' ημίχρονο, οι δύο ομάδες φάνηκαν να είναι αγχωμένες, έτσι δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις. Η πιο αξιόλογη ήταν αυτή στο 35' όταν ο Φίλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στα πρώτα λεπτά να προηγηθούν με 2-0 και παρότι ο Ξαρχάκος λίγο αργότερα μείωσε για το Πεταλίδι σε 2-1, συνέχισαν στο ίδιο ρυθμό και κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα άλλες δύο φορές φτάνοντας σε μια άνετη σε σκορ νίκη.

Η ομάδα του Πεταλιδίου, έκανε την προσπάθειά της για να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα όμως δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.   

Τα γκολ

Στο 47' 1-0 ο Χατζηπαναγιώτης με "ψαλιδάκι" άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά ο Αρ. Ηλιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 55' ο Ξαρχάκος με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 2-1. Στο 57' από κόρνερ του Αρ. Ηλιόπουλου ο Βεργόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 3-1. Στο 75' από σέντρα του Ντάση ο Φίλιος (φωτό) με πλασέ "έγραψε" το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 81' ο Γυφτέας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Δικτάκης, Μουράτι (69' Ντάσης), Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Βεργόπουλος, Παπανικολόπουλος, Κουραμπάς (61' Γυφτέας), Πετσόπουλος, Φίλιος, Χατζηπαναγιώτης, Αρ. Ηλιόπουλος (78' Τσίρμπας).

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Σαρατσιώτης (71' Αλεξανδρόπουλος), Κ. Κορμπής,  Κοστοβ (59' Αρ. Δαμήλος), Ζοτάι (80' Δημητρουλόπουλος), Ξαρχάκος, Μπογκντάνι.