Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 18:36

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 3-0: Συνεχίζει να ελπίζει για άνοδο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τους Κατσαρό και Γκελγκέρια ο Ηρακλής νίκησε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης", τον Χανδριναϊκό με 3-0.

Οι "κυανόλευκοι" αν και προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 6ό λεπτό στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία τους Νικητόπουλου και το ημίχρονο έληξε με 1-0. Στην επανάληψη ανέβασαν απόδοση και μετά την επίτευξη του 2-0 κυριάρχησαν και έφτασαν στη νίκη.

Με αυτό το τρίποντο και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ο Ηρακλής βρέθηκε και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν σε άνοδο στην Α' τοπική.

Ο Χανδριναϊκός έκανε την προσπάθεια του κυρίως στο α' ημίχρονο, όσο το σκορ ήταν στο 1-0, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κουκούτση. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε την προσπάθεια του για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ούτε σε αυτό το διάστημα κατάφερε να απειλήσει. Μετά το 2ο γκολ που δέχτηκε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα και τελικά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Στο 6' ο Κατσαρός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 60' και στο 72' ο Γκελγκέρια με σουτ και κεφαλιά (από κόρνερ του Κωνσταντόπουλου) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Μπρακούλιας, Φαράντος, Πραστέλλας, Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης (60' Τζ. Παπαδέας), Μουρούφας (43' Μπακλαβάς), Γκελγκέρια, Κατσαρός (75' Μωράκης), Σπαντιδέας.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Λύρας, Κατσιγιάννης, Κότι, Κλαρίδας, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος (80' Κανάκης), Μεμουσάι, Καλδής (20' λ.τρ. Καρλής), Σαχινάι, Γιάνναρης.