Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 14:32

Ο Γεωργακλής στον πάγκο της Ανδρούσας

Γράφτηκε από τον

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε το βράδυ της Δευτέρας η Ανδρούσα.

Στο καινούργιο συμβούλιο που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες συμμετέχουν 4 νέα πρόσωπα, οι Γιώργος Πετρουλάκης, Τάσος Μαραγκούλιας, Τάσος Κοντόπουλος και Κώστας Θεοδωρακάκης, οι οποίοι βοηθούσαν εξωδιοικητικά την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και αποφάσισαν να μπουν στη διοίκηση και να βοηθήσουν πιο ενεργά. Τα μέλη που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση είναι οι Γιώργος Πετρουλάκης, Μπάμπης Μακρής, Στάθης Κοντόπουλος, Γιώργος Κοτσογλανίδης, Κώστας Θεοδωρακάκης, Στασινός Γκούνης, Γιώργος Μπιλάλης, Τάσος Μαραγκούλιας και Παναγιώτης Θεοχάρης. Απλά μέλη είναι οι Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Χονδρός, Σπύρος Θεοδωσόπουλος και Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Αμέσως μετά τις εκλογές ορίστηκε επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από 5 άτομα και επικεφαλής είναι ο πρώην πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης.

Η πρώτη κίνηση της καινούργιας διοίκησης ήταν να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή και χθες το το μεσημέρι ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Νίκο Γεωργακλή, που πριν από λίγες ημέρες είχε αποχωρήσει από τον Α.Ο. Φαραί.

Σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας είχαμε και τις πρώτες ανανεώσεις, καθώς τα γαλανόλευκα θα συνεχίσουν να φορούν οι Δημήτρης Τσέλα, Διονύσης Ιμεράσι, Γιάννης Κουρέτας και Σαιμίρ Τσολχάι. Οι επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες από το υπάρχον υλικό συνεχίζονται με στόχο να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Η μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει σε θέσεις που θα έχει ανάγκη η ομάδα, κάτι που θα φανεί μετά το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον υλικό.