Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 14:54

Εννέα παίκτες από τον Αίαντα πήρε ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στη διαδικασία της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνας Καλαμάτας βρίσκονται οι παράγοντες και ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Μετά τη συμφωνία με τους Τζανέτο Παπαδέα, Ελβι Γκελγκέργια από τον Ηρακλή Καλαμάτας και Βασίλη Κακαλή από τον Α.Ο. Φαραί ήρθε η σειρά να ενταχθούν στο δυναμικό του ιστορικού συλλόγου 9 παίκτες από τον Αίαντα. Συγκεκριμένα την ασπρόμαυρη φανέλα θα φορούν τη νέα χρονιά οι Ορέστης Αντεμάι, Γρηγόρης Πανταζής, Νίκος Περιβολάρης, Παναγιώτης Μπαχράμης, Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, Νίκος Παλιατσέας, Σταύρος Διονυσόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Ηλίας Λαγωνικάκος. Αυτούς του παίκτες είναι πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά από τον Αίαντα, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι οριστικό.

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, υπάρχει συμφωνία συνεργασίας και μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τον Αστέρα Μικρομάνης στον Απόλλωνα.

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ανάλογα με τις αποχωρήσεις αναμένεται να γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που θα δημιουργηθούν κενά.

Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος θα έχει για συνεργάτη του, τον γυμναστή Θανάση Τσούκλερη, με τον οποίο ήταν μαζί και στα τμήματα υποδομής του Αίαντα.

Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας δεν έχει οριστικοποιηθεί, το σίγουρο είναι ότι η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου.