Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 17:39

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στόχος η άνετη παραμονή στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Να ανανεώσει για άλλη μια χρονιά την παραμονή του στην Α1 τοπική και να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1, η ομάδα κατάφερε στα τελευταία παιχνίδια να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι άνθρωποι της ομάδα δεν θέλουν να συμβεί το ίδιο και στο νέο πρωτάθλημα. Ετσι θέλουν να στελεχώσουν την ομάδα με παίκτες που θα βοηθήσουν να υλοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι της άνετης παραμονή πραγματοποιώντας παράλληλα καλύτερη πορεία. Ετσι δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο υπάρχον υλικό, αφού διάθεση της διοίκησης αλλά και του προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλου είναι να κρατήσουν όλα τα παιδιά και από εκεί και πέρα να γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες.

Ηδη τις τελευταίες ημέρες οι παράγοντες και ο κ. Αναστασόπουλος έχουν αρχίσει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, ενώ έχουν προχωρήσει και τις συζητήσεις τους με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Σε ότι αφορά την ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι στόχος είναι να αποκτηθούν τρεις παίκτες, αμυντικός, μέσος και επιθετικός.

Για την ώρα έχει αποχωρήσει ο επιθετικός Κώστας Σακκάς που είχε συμφωνήσει με τους “ερυθρόλευκους” για συνεργασία 6 μηνών, από τον περασμένο Ιανουάριο, έως τον Ιούνιο.

 Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου με προπονήσεις στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου του Αγίου Νικολάου.