Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 19:58

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός στο Νέο Αρι

Γράφτηκε από τον

Την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η διοίκηση του Νέου Αρι.

Οι παράγοντες μετά την πρόσληψη του προπονητή Παναγιώτη Μαρκόπουλου έχουν αρχίσει σε συνεργασία μαζί του τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, αλλά και κάποιους μεταγραφικούς στόχους ώστε σύντομα να έχουν κλείσει το κεφάλαιο της στελέχωσης. Στόχος είναι να αποκτηθούν 5-6 παίκτες που θα πλαισιώσουν αυτούς που παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας. Οι θέσεις που θέλουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Νέου Αρι είναι στη μεσοεπιθετική και στην αμυντική γραμμή. Συγκεκριμένα το βάρος πέφτει στην απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών, ενός στόπερ και ενός μπακ, ενώ θα γίνουν και άλλες δύο κινήσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί για την ώρα η θέση.

Αυτό θα γίνει μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους παίκτες που θα μείνουν και ανάλογα με τα κενά που θα υπάρξουν θα γίνουν κινήσεις για να καλυφθούν.

Από το Νέο Αρι έχουν φύγει οι Παναγώτης Μπάκας (πήγε στη Δόξα Καλαμάτας), Βαγγέλης Ζούζουλας, Γιώργος Καρούμπας (πήγαν στον Χανδριναϊκό) και ο Δημήτρης Αναζίκος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Σε ότι αφορά τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα περίοδο, ο ένας είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και ο άλλος να πάρουν χρόνο συμμετοχής 4 νεαροί που θα προωθηθούν από το παιδικό τμήμα.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ