Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 14:55

ΔΩΡΙΟ: Εναρξη προετοιμασίας σήμερα το απόγευμα

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ξεκινήσει το Δώριο σήμερα το απόγευμα.

Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης έχει δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νεοαποκτηθέντες στα αποδυτήρια της ομάδας στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Δωρίου. Εκεί θα γίνει η γνωριμία των παλιών με τους καινούργιους παίκτες και αφού παραλάβουν το αθλητικό υλικό θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση. Το πρόγραμμα της πρώτη ημέρας δεν περιλαμβάνει τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος θα γίνει κάποια άλλη ημέρα.

Το Δώριο θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς και αυτοί που αποκτήθηκαν πέρσι, με εξαίρεση τον Κλέβις Πετριτάϊ, οι Γιάννης Κατσίβας, Γιώργος Ζέππος, Παναγιώτης Πετράκος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Ηλίας Φλέσσας, Χρήστος Πολίτης, Σωτήρης Γκρίτζαλης, Μπάμπης Κοντοθανάσης, Βασίλης Κοντοθανάσης, Στάθης Ταπεινός. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα.

Τα φιλικά

Μπορεί το Δώριο να αρχίζει σήμερα τις προπονήσεις, όμως ο κ. Μπουραντώνης έχει φροντίσει να κλείσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα προετοιμάσει την ομάδα του για τις επίσημες υποχρεώσεις της για το κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Τα φιλικά ξεκινούν στις 16 Αυγούστου, όπου το Δώριο θα υποδεχτεί την Ομόνοια. Εντός έδρας θα γίνουν και τα φιλικά με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στις 27 Αυγούστου, με την Α.Ε. Μάνης στις 3 Σεπτεμβρίου, με την Α.Ε. Γαργαλιάνων στις 10 Σεπτεμβρίου και στις 13 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος θα αντιμετωπίσει την Κ17 της Καλαμάτας.