Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 17:01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος 

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας την Κυριακή την 3η νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας 4-2 της Ανδρούσας, ο Απόλλωνας φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ τοπικής, την οποία μοιράζεται με τον Πάμισο.

Η Καλαματιανή ομάδα συνεχίζει την καλή παρουσία της, που είχε από τα παιχνίδια του κυπέλλου και στο πρωτάθλημα, όπου με εξαίρεση το πρώτο ματς με τον Α.Ο. Φαραί, όπου έχασε 1-0, στον επαναληπτικό και στα δύο επόμενα με Εθνικό Μελιγαλά και Σπερχογεία πέτυχε 3 νίκες και συνέχισε με 3 νίκες στα πρώτα ματς της Α’ τοπικής με Ασπρόχωμα, Ομόνοια και Ανδρούσα. Σχετικά με τα παραπάνω, αλλά και το τελευταίο παιχνίδι με την Ανδρούσα, ο προπονητής του Απόλλωνα υποστήριξε χθες με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Ηταν ένα παιχνίδι, που κρίθηκε στην καλή ανάπτυξη που είχαμε. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα. Το ότι έχουμε 3 νίκες στα πρώτα 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι μια καλή αρχή, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Αυτή η εικόνα που έχουμε στα παιχνίδια οφείλεται στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών και δείχνουν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες”.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι σκοράρει, ανέφερε ότι: “είναι καλό γιατί η ομάδα έχει επιθετικό πλουραλισμό”. Οσο για την επόμενη αναμέτρηση που είναι εκτός έδρας με την Εράνη, ο κ. Σακελλαρόπουλος μας είπε: “Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι με μία ομάδα που έχει πολύ καλό προσανατολισμό και όπως εμείς έχει ημερομηνία αναγέννησης”.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με αντίπαλο την Εράνη. Σε αυτό, δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Δημήτρης Μανωλόπουλος, Γιάννης Παυλάκος. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στην αναμέτρηση με την Ανδρούσα, ενώ ο δεύτερος λόγω ίωσης θα χάσει και τον αγώνα με την Εράνη. Ακόμη εκτός θα μείνει και ο Ορέστης Αντεμάι, ο οποίος έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει σιγά - σιγά στις αγωνιστικές της ομάδας.