Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 16:20

ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Θριαμβευτικό πέρασμα από τα Φιλιατρά!

Γράφτηκε από τον

Το... τρένο του Απόλλωνα δεν έκανε... στάση ούτε στα Φιλιατρά!

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επιβλήθηκε με 0-3 της Εράνης, κάνοντας το “4 στα 4” και συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία από την αρχή της χρονιάς. Ετσι η καλαματιανή ομάδα συνεχίζει να μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πάμισο, ενώ παράλληλα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο σκοράροντας με ευκολία.

Στο χθεσινό ματς πάντως χρειάστηκε και λίγη τύχη στο πρώτο μέρος για να φύγει νικήτρια, αφού η Εράνη είχε ένα δοκάρι και άλλες 2-3 καλές στιγμές.

Στο 12’ ο Στραβάκος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια στην πλάτη του Λυμπερόπουλου και στα δίχτυα για το 0-1.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα όμως το σουτ του Δημητρακόπουλου στο 15’ σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 23’ ο Λυμπερόπουλος νίκησε στο τετ α τετ τον Διονυσόπουλο, ενώ η Εράνη απείλησε εκ νέου στο 27’ με τον Βλαχόπουλο μετά από ατομική ενέργεια να πλασάρει και τον Τσιγάρο να του λέει “όχι”.

Στο 35’ οι “ασπρόμαυροι” έκαναν δύο τα τέρματά τους όταν ο Γκελγκέρια από πλάγια έκοψε για τον Μιχαλόπουλο και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λιγότερες.

Η Εράνη είχε καλή στιγμή στο 68’ με την κεφαλιά του Χρονόπουλου να διώχνει σε κόρνερ ο Τσιγάρος.

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε τη θριαμβευτική του νίκη στο 87’ με τον Πανταζή να πλασάρει για το 0-3, μετά από κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Κασκάνη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μπακούρος, Μπουρδέκας, Πέππας, Νικολακόπουλος, Μπεγέτης, Παπαγεωργίου (75’ Αριδάς), Χρονόπουλος (70’ Σταματόπουλος), Σπυρόπουλος (60’ Στριμπάκος), Βλαχόπουλος, Δημητρακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Κακαλής, Παπαδέας, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Παλιατσέας, Μιχαλόπουλος, Στραβάκος (55’ Κουντάνης) Γκελγκέρια, Διονυσόπουλος (75’ Πανταζής), Τσουλάκος (85’ Γαβράς).